Jurgita er eier av Regnbue ansikter med stort ønske å skape gledelige minner til de små og store.

Hun er utdannet som førskolelærer og småskolepedagog og har lang erfaring både med skole og barnehagebarn. Jurgita kom til Norge for 10 år siden og er opprinnelig fra Litauen, bosatt i Ålesund kommune, Søvik.

“Jeg har alltid følt noe kreativitet i meg som skulle komme fram i et eller annet form”. Ansiktsmaling har hun hatt som en hobby og praktiserte dette på jobb i en barnehage før  hun bestemte seg å utvide hobbien til høyere nivå og lære å utøve dette professionelt.

Ballong er kjærlighet numer to og den tiden når korona lot oss ikke glede barn med ansiktsmaling, ballongene ble et alternativ til å glede andre og feire med oss.

Hvorfor Regnbue ansikter?

Ideen/ selve navn av Regnbue ansikter er etablert akkurat da pandemien stengte hele verden og barna malte regnbuer i vinduer. Det er direkte sammenheng mellom farger, glitter og glede  til det vi maler og de som vi møter.

Vi forsøkker å overaske deg med alle de fargepelletene våre i ansiktmaling oo glitrende ballonger. Smillet ditt blir som en regnbue i himmelen som styrker, tilfredstiller og gjør oss stolte av arbeidet vårt  ❤️